zaterdag 28 februari 2015

7e SKVO-QUIZ"Drie billen is een gatnalf" mag weer buiten!
Deze keer gaan de billen meedoen aan de 7e SKVO-QUIZ, een quiz die opgesteld is door bille Yves!

Daardoor kan Yves uiteraard niet meedoen bij de billen, en bille Filip kon er ook niet bij zijn.  Maar niet getreurd, billen Kristof en Johan kregen versterking van Piet D.M. en Ilse D.C.  Duidelijk 2 waardevolle aanwinsten want bij de eerste ronde was het er al boenk op: als enige ploeg een foutloos parcours!  Goe bezig! 

Ook ronde 2 scoren we zeer goed.  Het weze duidelijk: qua algemene kennis zitten we goed.  Bij de eerste audiovisuele ronde gaan we een klein beetje de mist in, o.a. doordat we zelfs na veel gevloek niet op de naam van de band van “Runaway Train” kunnen komen.  Soul Asylum dus.
 (bekijk hieronder de videoclip van 'Runaway Train')


Ronde 3 kunnen we kort over zijn: het was onzen dada niet echt.  Dan maar terug een audiovisuele ronde.  Die was wel meer ons ding : 14/15
Bij de breinbrekers hebben we ons zwaar geconcentreerd op de moeilijke stukken en daardoor eigenlijk wel enkele makkelijkere dingen laten liggen.

Voor de rest gingen we goed mee, de meeste rondes zaten we rond het gemiddelde.  Enkel de koppelronde, waar we bekende mensen moesten herkennen én aan elkaar koppelen, was niet ons sterkste.  Maar geen probleem, we eindigden op een vrij verdienstelijke 17de plaats op 44 ploegen.
De grootste uitdaging was vooral om “In De Gloria”, het ploegje van Yves D.M, Frank M. ( 2 invallers bij de billen indien nodig) en Philippe V.H. (echtgenoot van Ilse D.C., die trouwens heel verrast was dat hare vent daar ook ineens toe kwam: surprise!) een poepje te laten ruiken.  En dat is perfect gelukt: zij eindigden op een 23ste plaats.  Missie geslaagd dus  J

Met dank aan de goede organisatie en de mooi ineengestoken quiz op ons niveau!
Next !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten